Servicii

Serviciile noastre, linistea Dumneavoastra!

Mentenanta

Curatare cutie detergent si furtune, filtre alimentare cu apa si evacuare. Schimbare placi electrice, pompa, motor, electrovalva, rezistenta, carbuni, furtune, hublou, garnituri, rulmenti.

Instalare

Ati cumparat o masina noua ? Nu stiti sa o montati corect ? Noi va putem ajuta!

Reparatii

Reparam masini de spalat automate orice marca si model, module sau placi electronice, rulmenti, cuve si semering. Rescriere de memorii.

Beneficii

Deplasarea gratuita in Bucuresti si Ilfov. Constatarea gratuita in orice locatie. Interventii in maxim 24 ore.

Consiliere telefonica gratuita.

Calitate Garantata

Cu o experienta de mai bine de 15 ani, echipa noastra vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra oferindu-va o gama completa de servicii la cele mai inalte standarde executate cu aparatura de ultima tehnologie.

Avantaje

Cele mai mici preturi de pe piata.

Reparam orice model de masina de spalat folosind doar piese originale.
Garantie la piesele schimbate/servicii.

Consulta un specialist!

Cele mai mici preturi de pe piata.

Acoperim intreg Bucurestiul

Inlocuim aproape orice piesa, precum: amortizoare, balamale, butoane, capac cuva, carbuni, clapete hublou, contact hublou, cruce tambur, condensatoare, curele, cuve, electrovalve, flansa tambur, fulii, filtre pompa, furtunuri, garnituri, hublouri, filtre deparazitare, incalzitoare, maner hublou, module electronice, motoare, pompe evacuare, perii colectoare, presostate, programatoare, rame hublou, rezistente,  rulmenti, simeringuri, suport rulment, tamburi, termostate, tripode, zbat (ridicator rufe).
Utilizam piese noi din stoc si putem comanda piese direct de la depozit, la cele mai mici preturi de pe piata, originale si alternative.

Propunem solutii compatibile pentru piesele de schimb originale atunci când prețul acestora este prea mare sau nu se mai fabrica.

PESTE 15 ANI DE EXPERIENTA

Localizare

Bucuresti
Romania

Program

8:00 - 22:00
Luni - Duminica

Contact

0744.529.573
*

Call Now Button